Prendre 15 minuts de Sol al dia pot evitar la pèrdua dental

Les dents es mantenen en boca gràcies a la seva unió amb l’os, i quan hi ha pèrdua ossea les dents perden suport i acaven caient.

La pèrdua ossea a la boca es pot produir per diversos factors, però el més habitual és degut a l’acúmul de placa bacteriana que danya les genives, aquestes es retrauen per falta de defenses al sistema immunitari, i l’os perd protecció i es retrau deixant les dents sense suport.
Aquesta pèrdua ossea i gingival (enfermetat periodontal) comporta mobilitat dental a llarg termini, un allargament aparent de les dents, sensibilitat dental i la pèrdua de les dents.

Per evitar-ho és important tenir cura de la boca, evitar l’acumulació de placa bacteriana, i prendre 15 minuts de Sol diaris.

El Sol és una font molt important de vitamina D, que és la vitamina que regula l’absorció del calci als ossos, regula els nivells de fòsfor a la sang, i reforça el nostre sistema immunitari.
Amb una bona absorció del calci hi ha menys pèrdua óssea, i gràcies a les nostres defenses, les bactèries de la placa no provoquen la retracció gingival.

S’han realitzat diversos estudis que demostren la relació entre la vitamina D i l’enfermetat periodontal, i s’ha demostrat que la vitamina D activa i reforça l’activitat immunitària innata contra l’enfermetat periodontal, i reforça els ossos dels maxil·lars.

Per una boca sana i dentada és necessària una higiene professional anual i prendre 15 minuts de Sol al dia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: